Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bafra Belediyesi artık araç kiralamayacak

Ekonomik ömrünü tamamlayan araçları elinden çıkaran Samsun Bafra Belediyesi, artık kiralık araç çalıştırmayacak. Başkan Zihni Şahin, “Göreve geldikten sonra 41 yeni araç ve iş makinesi aldık. Araç parkımızı yeniledik artık kiralık...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bafra Belediyesi artık araç kiralamayacak
Ekonomik ömrünü tamamlayan araçları elinden çıkaran Samsun Bafra Belediyesi, artık kiralık araç çalıştırmayacak. Başkan Zihni Şahin, “Göreve geldikten sonra 41 yeni araç ve iş makinesi aldık. Araç parkımızı yeniledik artık kiralık araç kullanmayacağız.” dedi.

Başkan Şahin, göreve geldiklerinde belediyenin iş makinesi ve araç filosunun büyük bir bölümü ekonomik ömrünü tamamladığı için sık sık arızalar verdiğini bunların oluşan boşluğun da kiralık araçla kapatılmak zorunda kalındığını belirterek, “Yaşlanan araçların bakım ve onarım giderleri yüksekti. Araç kiralama ile bakım ve onarım giderlerine verilecek para ile kendi araçlarımıza sahip olduk.” diyen Başkan Şahin, “Aldığımız iş makinesi ve araçlarla maliyetleri azalttık. 41 iş makinesi ve araç aldık, araç kiralamaya son verdik. İşimizi kendi iş makinesi ve araçlarımız ile yapıyoruz. Yeni araçlarımızla hizmet kalitesini artırdık.” dedi. “Samsun genelinde Büyükşehir belediyesinden sonra en kapsamlı, teknolojik ve büyük iş makinesi ve araç filosuna Bafra Belediyesi sahiptir.” Diye konuşan Başkan Şahin, “Bir yaz döneminde asfaltlama çalışmaları için Asfalt finişerine kiralamaya verilen bedel kadar bir parayla asfalt finişeri, 3 adet silindir ile asfalt bakım ve onarım aracını alarak belediyemize kazandırdık. Artık kendi işimizi kendi araçlarımızla yapıyoruz. Halkımıza daha iyi ve hızlı hizmet sunuyoruz.” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.