Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bademlili minikler harçlıklarını Filipin’e gönderiyor

Bursa Özel Nilüfer Bademli İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencileri, Filipinli yetimler için yardım kampanyası başlattı. Kimse Yok Mu Derneği'nce Türkiye genelinde gerçekleştirilen yardım kampanyasına harçlıklarıyla katkıda bulunan...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 15:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bademlili minikler harçlıklarını Filipin’e gönderiyor
Bursa Özel Nilüfer Bademli İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencileri, Filipinli yetimler için yardım kampanyası başlattı. Kimse Yok Mu Derneği'nce Türkiye genelinde gerçekleştirilen yardım kampanyasına harçlıklarıyla katkıda bulunan öğrenciler, tayfunun vurduğu Filipinler'de yaşanan felaketin ardından yaraların sarılması için kendi aralarında ‘Yardım Sandığım’ dedikleri projeyi hayata geçirdi.

Kampanyayla ilgili açıklama yapan Okul Müdür Yardımcısı Erkan Arslanoğlu, şu bilgileri verdi: “Filipinlerdeki Yetimi Unutma' adı altında bir kampanya başlattık. Bu faaliyetler, çocuklarda yardım duygusunun gelişmesine katkı sağlıyor. Dünyanın neresinde bir afet olsa bu milletin yardım eli büyüğüyle küçüğüyle oraya uzanmıştır. Kampanyamızı destekleyen öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Kimse Yok Mu Derneği Bursa Şube Müdürü Sadullah Hizan ise Filipinler'de 5 milyondan fazla kişinin mağdur olduğunu belirtti. Bursa’da yardım çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Hizan, “Filipinler'deki yardıma muhtaç insanların sesine kulak veren Nilüfer Bademli okuluna teşekkür ediyorum. Bu yardımların diğer okullara da yansımasını bekliyoruz. Buradaki bir çocuğun bir lirayla kampanyamıza destek vermesi yardımlaşma adına büyük bir duygu. Emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür ediyorum.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.