Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Baba Kılıç, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Gazeteci Vedat Kılıç'ın dün hayatını kaybeden babası Muharrem Kılıç, bugün göz yaşları arasında Hasbeyler köyü aile mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. Yaklaşık 1 aydır hasta olan ve Ankara'...

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2015 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2015 18:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Baba Kılıç, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı
Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Gazeteci Vedat Kılıç'ın dün hayatını kaybeden babası Muharrem Kılıç, bugün göz yaşları arasında Hasbeyler köyü aile mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Yaklaşık 1 aydır hasta olan ve Ankara' da tedavi gören Gazeteci Vedat Kılıç ve Sedat Kılıç kardeşlerin babası Muharrem Kılıç(65) tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybetmişti. Dün akşam üstü cenazesi Ereğli'ye getirilen Muharrem Kılıç, bugün sabah saatlerinde Ereğli Belediyesi cenaze hizmetleri morgundan alınarak Hasbeyler köyündeki evlerine getirildi. Evin önünde alınan helalliğin ardından cenaze, namaz için köy mezarlığına getirildi. Burada alınan helalliğin ardından öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kılıç aile mezarlığına defnedildi.

Cenaze törenine Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Ereğli Belediyesi Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Nizamettin Halıcıoğlu ve parti yöneticileri, Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay, gazeteciler, aile fertleri yakınları ve köylüler katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.