Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aydoğan: Elektrik kesintileri işletmecileri turistlere mahcup düşürüyor

Manavgat Titreyengöl-Sorgun Turizm Yatırımcıları Birliği(TİSOYAB) Başkanı Hüseyin Aydoğan, elektrik kesintilerinin turizmcileri turistlere karşı mahcup düşürdüğünü söyledi. Ülke genelinde 30, Antalya bazında 12 ve Manavgat'ta her yıl...

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2015 19:14
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2015 19:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manavgat Titreyengöl-Sorgun Turizm Yatırımcıları Birliği(TİSOYAB) Başkanı Hüseyin Aydoğan, elektrik kesintilerinin turizmcileri turistlere karşı mahcup düşürdüğünü söyledi.

Ülke genelinde 30, Antalya bazında 12 ve Manavgat'ta her yıl 4 milyon turisti ağırlayan bir destinasyonda elektrik kesintisi olmaması gerektiğini belirten Aydoğan, elektrik kesintilerinin turizmcilerin dünya ile irtibatını kopardığını vurguladı. Turizm sezonunun başlamasına sayılı günler kala turizmcilerin elektrik kesintisi süprizleri istemediğini belirten Aydoğan, "21'nci yüzyıl dünyasında elektrik kesintisini turistlere anlatamıyoruz. Her sezon yaşadığımız elektrik kesintisi sıkıntısını daha sezon başlamadan yaşadık. Kesintiler bizi 3 bin kilometre uzaklıktan getirdiğimiz yabancı konuklara karşı mahcup düşürüyor. Umarım kesintiler son olur. Dünya turizminde marka olduğumuz bir destinasyonda enerji kesintisi istemiyoruz. Hele hele Manavgat'ta üç barajın bulunduğu yerde elektrik kesintisi hiç olmamalı." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.