Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aydın'da köylülere 17 bin fidan dağıtıldı

Aydın Köylere Hizmet Götürme Birliği, merkeze bağlı 19 köydeki çiftçilere 12 bin memecik zeytin ve 5 bin ceviz fidanı dağıttı. Fidan teslim töreninde konuşan Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım, “Aydın Merkez Köylere Hizmet Götürme...

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2014 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2014 17:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aydın'da köylülere 17 bin fidan dağıtıldı
Aydın Köylere Hizmet Götürme Birliği, merkeze bağlı 19 köydeki çiftçilere 12 bin memecik zeytin ve 5 bin ceviz fidanı dağıttı.

Fidan teslim töreninde konuşan Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım, “Aydın Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak, köylerin altyapı sorunlarının çözümüne yönelik çalışmanın yanısıra zeytin ve ceviz fidanı dağıtımını da gerçekleştiriyoruz. Sertifikalı olan bu fidanlar, üç yıl gibi kısa bir süre sonra meyve vermeye başlayacak. Fidan çeşidinin belirlenmesinde Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nden yardım alınarak, yörenin iklim şartları ve toprak yapısı da gözönünde bulundurularak köylülerin talepleri karşılandı.” dedi.

Eğrikavak, Şahnalı, Baltaköy, Karaköy, Dalama Yeniköy, Gödrenli, Balıkköy, Kulaoğulları, Gözpınarı, Doğanköy, Musluca, Kalfaköy, Kenker, Dereköy, Karahayıt, Dağeymir, Konuklu, Kızılcaköy ve Tepeköy'de ceviz ve zeytin fidanları vatandaşlara teslim edildi. Fidan Aydın Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Vali Yardımcısı Çatmadım, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, İl Genel Meclisi üyeleri Hikmet Acar ve Ahmet Akşit, Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen üyeleri, muhtarlar ve diğer vatandaşlar katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.