Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aydıncık’ta okullarda çalışacak 14 kişi kura ile belirlendi

Yozgat İŞKUR tarafından Toplum Yararına Çalışma Projesi (TYÇP) kapsamında Aydıncık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde okullarda istihdam edilecek 14 kişi kura ile belirlendi.Aydıncık Belediye Düğün Salonunda gerçekleşen kura...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aydıncık’ta okullarda çalışacak 14 kişi kura ile belirlendi
Yozgat İŞKUR tarafından Toplum Yararına Çalışma Projesi (TYÇP) kapsamında Aydıncık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde okullarda istihdam edilecek 14 kişi kura ile belirlendi.
Aydıncık Belediye Düğün Salonunda gerçekleşen kura çekimne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Akyol, Yozgat İş-Kur Şube Müdürü Fikri İlhan, İlçe Noteri Ömer Kök ve iş başvurusunda bulunan vatandaşlar katıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Akyol, işsizliğin önlenmesi ve istihdamın artırılmasına yönelik böyle uygulamaların hayata geçirilmesinin işsiz vatandaşlar açısından son derece önemli olduğunu söyledi. Akyol, İlçe Merkez ve köy okullarında istihdam edilecek 14 kişinin noter huzurunda kura ile belirlnediğini belirterek, kurada adı çıkan vatandaşların 9 ay süre ile okullarda istihdamn edileceğini ifade etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.