Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aydıncık’ta okul servis şoförlerine eğitim semineri düzenlendi

Yozgat’ın Aydıncık İlçe Emniyet Amirliği, ilçede okul servis şoförlerine yönelik eğitim semineri düzenledi.Aydıncık 75. Yıl Öğretmenevi Şehit Mustafa Üngör Toplantı salonunda verilen seminere İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Akyol,...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aydıncık’ta okul servis şoförlerine eğitim semineri düzenlendi
Yozgat’ın Aydıncık İlçe Emniyet Amirliği, ilçede okul servis şoförlerine yönelik eğitim semineri düzenledi.
Aydıncık 75. Yıl Öğretmenevi Şehit Mustafa Üngör Toplantı salonunda verilen seminere İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Akyol, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Güngör, Aydıncık İlçe Emniyet Amirliği Trafik Denetleme Büro Amirliği personelleri ve servis şoförleri katıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Akyol, semineri düzenlemekteki amacın taşımalı eğitim sisteminde öğrenci taşıyan servis şoförlerinin uyması gereken kurallar hakkında bilgi vermek ve sıkıntısız bir eğitim dönemi geçirmek olduğunu söyledi. Akyol, "Öğrenci taşıyan tüm servis şoförlerimiz, ailelerimizin en değerli varlıklarını taşıdıklarını unutmamalıdır.Bu nedenle son derece dikkatli olmaları gerekir. Çocuklarımızı servisin kapasında karşılarsanız ve onlara günaydın, nasılsınız diyerek araçlara bindirirseniz, inanın çok önemli hizmette bulunmuş olursunuz. Araçlarda dinlediniz müzikler dahi çocukların üzerinde etkili olur bizler çocuklarımız için birer modeliz."dedi.
İlçe Emniyet Amirliği'nde görevli polis memuru Hüseyin Palteki’de okul servis taşımacılığı, yönetmeliği ve trafik kuralları hakkında bilgi verdi. Şoförlerin trafik kurallarına uyma konusunda daha duyarlı olmaları gerektiğini belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.