Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aydın Büyükşehir Ege Et'in Kuşadası şubesi açıldı

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Ege Et'in 11. şubesini Kuşadası ilçesinde açtı. Açılışta konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, halkın ucuz et yemesi için yeni şubeler açacaklarını söyledi.Ege Et şubelerinde kırmızı...

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2015 09:25
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2015 09:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aydın Büyükşehir Ege Et'in Kuşadası şubesi açıldı
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Ege Et'in 11. şubesini Kuşadası ilçesinde açtı. Açılışta konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, halkın ucuz et yemesi için yeni şubeler açacaklarını söyledi.

Ege Et şubelerinde kırmızı etin yanında, Aydın’ın markası olan Ör-Koop süt ürünleri ve beyaz et satışı da yapılacağını belirten Başkan Çerçioğlu, “Kuşadası halkımız bizden, Ege Et’in şubesinin açılmasını istediler. Biz de bugün Ege Et’in Kuşadası şubesinin açılışını yaptık. Halkımız kaliteli ve ucuz et yesin.” dedi.

Çerçioğlu daha sonra buradan alışveriş yaptı. Ege Et şubelerinde kırmızı et ve süt ürünlerinin yanında artık beyaz et de satılacağını belirterek, “Aydın’ın markası olan Ör-Koop’un ürünleri şubelerimizde satılmaya başlanınca, ciddi oranda bir üretim artışı oldu. Ör-Koop’u Türkiye’de marka yapmak için çalışacağız.” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.