Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aydın Belediyesi kültür gezileri başlıyor

Aydın Belediyesi, “Kültür Gezileri” kapsamında düzenlediği turlarla halkı ücretsiz gezdirecek. Yurtiçinde yapılacak gezilere, önceden kayıt yaptıran 150 kişi katılabilecek. Geziler, Aydın ve ilçeleri dışında Antalya, Çanakkale, Konya...

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2014 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2014 16:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aydın Belediyesi, “Kültür Gezileri” kapsamında düzenlediği turlarla halkı ücretsiz gezdirecek. Yurtiçinde yapılacak gezilere, önceden kayıt yaptıran 150 kişi katılabilecek. Geziler, Aydın ve ilçeleri dışında Antalya, Çanakkale, Konya ve Ankara’ya da olacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Kültür gezilerimiz, 11 Ocak’ta başlayacak ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Geziler, il dışı ve il içi kültür gezileri olarak iki program şekilde yapılacak. Aydın Belediyesi tarafından 11 Ocak tarihinden itibaren her hafta sonu cumartesi günleri, 1 Mart 2014 tarihine kadar devam edecek. İl içi kültür gezileri programlarımız Kuşadası, Davutlar Güzelçamlı Milli Parkı, Güllübahçe, Piriene, Milet, Didim, Çete Ayşe Mezarı, Yenipazar Yörük Ali Efe Müzesi, Bozdoğan Kemer Barajı, Umurlu Çayyüzü Şehitliği, Nysa antik kenti ve Koçak Mesire Alanı’na yapılacak.” dedi.

İl dışına ise 31 Ocak'ta Antalya Şelalesi, 7 Şubat'ta Konya Mevlana Türbesi, 21 Şubat'ta Anıtkabir, 7 Mart'ta Çanakkale şehitlik gezileri düzenlenecek. Her gezi için kayıt yaptıran ilk 150 kişi ücretsiz katılabilecek. Çanakkale gezisine ise 150 otobüsle 6 bin kişi götürülmesi planlanıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.