Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ayancık MYO ek binası hizmete açıldı

Sinop Üniversitesi Ayancık Meslek Yüksek Okulu ek binası törenle hizmete açıldı. Ek binada, elektrik laboratuvarı, internet salonu, yemekhane ve kantin bulunuyor. Açılışa, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan'ın yanı sıra...

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2013 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2013 15:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ayancık MYO ek binası hizmete açıldı
Sinop Üniversitesi Ayancık Meslek Yüksek Okulu ek binası törenle hizmete açıldı. Ek binada, elektrik laboratuvarı, internet salonu, yemekhane ve kantin bulunuyor.

Açılışa, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan'ın yanı sıra Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Kaymakam Suat Yıldız, Ayancık Meslek Yüksekokulu'nun idari ve akademik personeli ve protokol üyeleri ile öğrenciler katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Rektör Bircan, Sinop Üniversitesi 2007 de 2032 öğrenciyle yola çıkmış şuan 5238’e, Ayancık Meslek Yüksek Okulumuz ise 458’e ulaşmıştır. Konuşmasında, Ayancık’ta Yurt-Kur Genel Müdürlüğüne ait 106 kişilik bir yurdun hizmete geçtiğini söyleyen Bircan, "Halkın sahip çıktığı üniversiteler daha hızlı gelişmekte. Biz de Sinop Üniversitesi olarak Ayancıklı hemşerilerimizin Üniversitemize sahip çıkmalarını bekliyoruz. Biz öğrenci merkezli, akademisyeniyle, idari personeliyle, öğrencisiyle huzurlu bir ortamda, uyumlu çalışan bir ekip olarak çalışmaya devam ediyoruz. Ayancık Belediye Başkanımız gelen bütün öğrencilerimizi hoş geldin yemeğiyle karşılıyor ve sene sonunda da ya bir piknikle ya da yine bir yemekle uğurluyor. Kendisi desteğini hiç eksik etmiyor ben kendisine de çok teşekkür ediyorum." dedi.

Tören sonunda ek binanın yapımında katkısı olan Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün ile Kaymakam Suat Yıldız’a Rektör Prof. Dr. Recep Bircan hediye takdiminde bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.