Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atakum Kent Konseyi genel kurulu toplantısı gergin geçti

Atakum Kent Konseyi'nin olağan genel kurul toplantısına katılan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın yaptığı açıklamalar, toplantı salonunda ki tansiyonu yükseltti.Atakum Kent Konseyi'nin olağan genel kurul toplantısı, Türk İş...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2014 20:18
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2014 20:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Atakum Kent Konseyi genel kurulu toplantısı gergin geçti
Atakum Kent Konseyi'nin olağan genel kurul toplantısına katılan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın yaptığı açıklamalar, toplantı salonunda ki tansiyonu yükseltti.

Atakum Kent Konseyi'nin olağan genel kurul toplantısı, Türk İş Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirildi. Toplantıda ilk olarak saygı duruşu yapıldıktan sonra İstiklal Marşı okundu. Daha sonra kürsüye çıkan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Atakum Kent Konseyi'nin onursal başkanı bensem. Benimle böyle çalışamazsınız."dedi.

Daha sonra Tüketiciyi Koruma Derneği Atakum Şubesi Eski Başkanı Cafer Kalyoncu, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın üzerine doğru yürüyerek divan oluşmadan söz alınmasının usule aykırı olduğunu savundu. Bunun üzerine bazı delegelerde Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya tepki gösterdi.

Daha sonra konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı " 2 dakika konuşup gideceğim bu kadarda tahammülünüz yok. Olağan genel kurul tarihinden dün haberim oldu. Bu olağan genel kurulda kim oy kullanacak onu dahi bilmiyorum. 28 Mayıs tarihinde gönderilen bilgilendirme notu elimde. Atakum Kaymakamının toplantıdan haberi yok. Bende diyorum ki ben buranın onursal başkanıysam 5 Haziran'a erteleyelim, kimler oy kullanacaksa onların listelerini görelim. Ben bunu anlatamaya çalışıyorum. Benden
sonrada bu olağan genel kurul toplantısını yapacaksınız. Ancak şuan ki başkanınız olan Murat Erkan'ı tanımıyorum "dedi. Taşçı, açıklamasının ardından toplantı salonunu terketti.

Atakum Kent Konseyi Başkanı Murat Erkan ise Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a basın aracılığıyla şikayet ettiğini söyledi. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın öfkesinin nedenini bilmediğini söyleyen Erkan, "Kendisini Başbakana şikayet ediyorum. Sayın Başbakan bile
bu tarza değil. Belediye başkanını, il başkanına, milletvekillerine havale ediyorum. Bizler özveri ile siyaset yapmadan Atakum adına birşeyler yapmaya çalışıyoruz. "diye konuştu.

Konuşmaların ardından seçime gidildi. Atakum Kent Konseyi Başkanı Murat Erkan yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.