Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atakum Belediyesi’nin 4. Şiir Akşamları başladı

Samsun Atakum Belediyesi'nin kültür hizmetlerinden biri olan Cafer Kalyoncu yönetimindeki Atakum Şiir Akşamları etkinliğinin 4'ncüsü başladı. Şu ana kadar geçen süre içerisinde 111 program gerçekleştirilen etkinlikte, dönem sonuna kadar...

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2013 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2013 13:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Atakum Belediyesi’nin 4. Şiir Akşamları başladı
Samsun Atakum Belediyesi'nin kültür hizmetlerinden biri olan Cafer Kalyoncu yönetimindeki Atakum Şiir Akşamları etkinliğinin 4'ncüsü başladı. Şu ana kadar geçen süre içerisinde 111 program gerçekleştirilen etkinlikte, dönem sonuna kadar program sayısının 150'ye çıkarılması hedefleniyor.

Etkinlikte sürpriz yapan Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, 2010 yılından bu yana okunan şiirlerden derlenen şiir antolojisi kitabı dağıttı. Burma, şiir dinlemeyi çok sevdiğini, aslında sevmeyi sevdiğini, bunun en damıtılmış halini de şiirde bulduğunu belirterek sözlerine başladı. Belediye Başkanı Metin Burma, sözlerine şöyle devam etti: "Görüyorum ki her geçen gün daha gelişiyor ve büyüyorsunuz. Biz, Atakum'u her alanda olduğu gibi kültür ve sanat alanında da diğer yerlerden farklı kılmak için çaba gösteriyoruz. Şiir akşamlarının sihirli havasını yakında hizmete açmayı planladığımız Atakum Kültür ve Sanat Merkezi'nde sürdüreceğinize inanıyorum. Çalışmalarınızı bir araya toparladığınız antolojinizi de çok beğendim. Önemli ve anlamlı bir iş yapmışsınız. Severek okuyacağımdan emin olabilirsiniz."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.