Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aslan: Sözde açılım politikası, siyasi bir aldatmaca

Türkiye Kuvayi Milliye Mücahit ve Gaziler Derneği Manavgat Şube Başkanı Osman Nuri Aslan, sözde açılım sürecinin siyasi aldatmacadan öte bir şey olmadığını söyledi.     Siyasi iktidarın, sözde açılım politikasıyla...

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2014 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2014 15:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aslan: Sözde açılım politikası, siyasi bir aldatmaca
Türkiye Kuvayi Milliye Mücahit ve Gaziler Derneği Manavgat Şube Başkanı Osman Nuri Aslan, sözde açılım sürecinin siyasi aldatmacadan öte bir şey olmadığını söyledi.

    Siyasi iktidarın, sözde açılım politikasıyla teröristlerin daha güçlü olmasını sağladığını belirten Aslan, PKK terör örgütü tarafından Bingöl'de Hakkari Yüksekova ve Diyabakır'da polis ve Mehmetçiğe karşı yapılan kalleşçe saldırıları lanetlediklerini kaydetti. Aslan, dernek binasında yaptığı basın açıklamasında, PKK terör örgütünün son günlerde polis ve askerlere yaptığı saldırıları lanetledi.

    PKK terör örgütünün Bingöl, Hakkari ve Diyarbakır'da sinsi ve kalleşçe saldırılarla polis ve askerleri şehit ettiğini belirten Aslan, yapılan hain saldırılarla sözde barış sürecinin terör örgütünün bir oyununun olduğunun açıkça gözlemlendiğini söyledi.

    Polis ve askerlerin kanını akıtanların hem bu dünyada hemde öbür alemde hesabının sorulacağının iyi bilinmesi gerektiğinin altını çizen Aslan, "Bu açılım zeminini hazırlayan sözde siyasetçilerin hem şehitlere hemde gazilere hemde bu vatana ihanet içinde bulundukları kanısındayız. Bu ihanetin bedeli kısa zamanda yüce Türk milletinin önünde ödeyeceklerine inanıyoruz. Geçmişte Habur Sınır Kapısı'ndaki manzarada hükümet teröristleri teslim almamıştır. Teröristler hükümeti teslim almıştır. Bu girişimler vatanın kutsallığına inananları incitmiştir. Biz Manavgat Gaziler Derneği olarak bu ihaneti yüce Türk milletinin bilgisine sunuyoruz." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.