Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

As Osmaniye ilk maçına çıkıyor

Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Ligi’nde (TKB2L) mücadele eden As Osmaniye Gençlik, bu sezonun ilk maçında yarın 55 Geçlikspor ile karşılaşacak. Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası’nda basın toplantısı düzenleyen Kulüp Başkanı Serkan...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
As Osmaniye ilk maçına çıkıyor

Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Ligi’nde (TKB2L) mücadele eden As Osmaniye Gençlik, bu sezonun ilk maçında yarın 55 Geçlikspor ile karşılaşacak.

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası’nda basın toplantısı düzenleyen Kulüp Başkanı Serkan Erdem, bölgede kadın basketbolunun potansiyelinin olduğunu belirterek, As İstanbul ile birleşerek TKB2L’inde bu sezon As Osmaniye Gençlik adıyla mücadele edeceklerini söyledi. Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Liginde mücadele eden As İstanbul yöneticileri ile görüşerek birleştirme kararı aldıklarını belirten Erdem, “Bu takımın sürdürülebilir olmasıyla ilgili çok istekliyiz. Kendi kaynaklarını oluşturan, sürekli gelir kaynağı olan anonim şirketi statüsünde yapmayı uygun gördük. İnşallah önümüzdeki yıllarda herhangi bir şekilde dışarıdan bir kaynak istemeden, kendi finansmanını oluşturmuş bir şirket olarak bu işi yürüteceğiz. Şehrin takıma destek vermesini arzuluyoruz. Biz kimseden şu anda herhangi bir şekilde maddi yardım istemiyoruz. Yanımızda olsunlar oyuncuları desteklesinler yeter.” diye konuştu. Çukurova bölgesinde birinci ligde Adana Botaş, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus Belediyesi, Ceyhan Belediyesi, Antakya Homed gibi takımların bulunduğunu hatırlatan Erdem, “Yani bölgemizde bu işin alt yapısı var. Bizim de takımımızın başarılı olacağına inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Takımın A grubunda mücadele ettiğini aktaran Erdem, ilk maçını yarın 14.00’da Osmaniye Spor Salonu’nda 55 Gençlik takımı ile oynayacağını belirterek sporseverleri maça davet etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.