Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Artvin'den giden heyet Gürcistan'da ziyaretlerde bulundu

Gürcistan’ın Kutahsi şehrinde polis günü gerçekleştirildi. Polis Günü kutlama programına Artvin Valisi Kemal Cirit başkanlığında bir heyet katıldı.Heyette Sarp Sınır Kapısı Mülki İdare Amiri Vali Yardımcısı Mehmet Ali Öztürk,...

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2015 20:06
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2015 20:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Artvin'den giden heyet Gürcistan'da ziyaretlerde bulundu
Gürcistan’ın Kutahsi şehrinde polis günü gerçekleştirildi. Polis Günü kutlama programına Artvin Valisi Kemal Cirit başkanlığında bir heyet katıldı.

Heyette Sarp Sınır Kapısı Mülki İdare Amiri Vali Yardımcısı Mehmet Ali Öztürk, Artvin İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çelik ve İl Emniyet Müdürü Alaattin Akbaş yer aldı.
Kutahsi’deki resmi kutlama programları sonrası Tiflis’e geçen heyet, Türkiye Cumhuriyeti Tiflis Büyükelçisi Zeki Levent Gümrükçü’yü makamında ziyaret etti. Gürcü ve Türk İşadamları Derneğinin (GÜRTİAD) Artvinli dernek başkanı Kenan Osman Yıldırım ve üye işadamları ile dernek binasında bir araya gelen heyet, Türk vatandaşlarının Gürcistan'da karşılaştığı sorunlarla ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Tiflis’te yatırım yapan Türk girişimcilerinin işyerlerini de gezerek bilgi alan heyet, daha sonra programını tamamlayarak, yurda dönüş yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.