Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Artvin Belediyesi ile Telekom arasında Atatürk posteri krizi

Artvin'de Telekom binasına asılmak istenen Atatürk posteri krize neden oldu. Artvin Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle Artvin Belediyesi'ne başta valilik binası olmak üzere şehir merkezindeki yüksek binalara bayrak ve Atatürk posteri...

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2015 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2015 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Artvin Belediyesi ile Telekom arasında Atatürk posteri krizi
Artvin'de Telekom binasına asılmak istenen Atatürk posteri krize neden oldu.

Artvin Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle Artvin Belediyesi'ne başta valilik binası olmak üzere şehir merkezindeki yüksek binalara bayrak ve Atatürk posteri asma görevi verdi. Her yıl valilik önünde gerçekleşen tören öncesi alana Türk bayrağı ve Atatürk’ün bayrakları asılıyordu. Posterlerden en büyüğü, her yıl olduğu gibi bu yıl da Telekom binasına asılmak istendi. Ancak Türk Telekom yetkilileri buna izin vermedi. Belediye personeli, görevlendirme yazılarının olduğunu ifade etmesine rağmen, Türk Telekom ilgilileri, kurum amirinin izinde olduğu gerekçesiyle bayrak astırmayacaklarını ifade etti.

Bunun üzerine Artvin Belediye Başkanı Zafer İnce devreye girdi. Zafer İnce’nin çabaları da bir çözüme kavuşmayınca, konu Artvin Valisi Kemal Cirit’e intikal etti. Vali Cirit'in, vali yardımcısını göndermesi üzerine uzun bekleyişin ardından Atatürk posteri Telekom İl binasına asıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.