Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Artan dolandırıcılık olayları için Havza Emniyeti afişlerle uyarıda bulunuyor

Havza İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polis, artan dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşı hırsızlık ve dolandırıcılıkla ilgili bilgilendirip, afişlerle uyarıyor. Suç ve suçluyla mücadelede vatandaşı bilgilendiren...

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2015 17:31
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2015 17:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Artan dolandırıcılık olayları için Havza Emniyeti afişlerle uyarıda bulunuyor
Havza İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polis, artan dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşı hırsızlık ve dolandırıcılıkla ilgili bilgilendirip, afişlerle uyarıyor.

Suç ve suçluyla mücadelede vatandaşı bilgilendiren Havza İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ekipleri, halkın mağdur olmaması için bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor. Son zamanlarda çok hızlı artış gösteren telefon dolandırıcılarına karşı polis ekipleri de harekete geçti. Çalışmalar kapsamında, ilçede bulunan resmi kurum ve kuruluşlar ziyaret edilerek, konu ile ilgili bastırılan broşürlerle dolandırıcılara karşı almaları gereken önlemleri de titizlikle sıraladılar.

Toplum Destekli Polis Memuru Özkan Cinbek, “Polis, savcı, hakim ve benzeri sıfatlarla sizi arayarak kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtan kişiler çeşitli bahanelerle para taleplerinde bulunuyor, bunlara inanmayın. Hiçbir savcı, polis, hakim veya kamu görevlisi sizi arayarak böyle taleplerde bulunmaz. Vatandaşlardan ricamız, bu tür olaylara inanmasın ve hemen telefonu kapatıp 115’i arayıp ihbar etsinler.” diyerek, uyarılarda bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.