Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arhavi Çiftekemer Köprüsü ışıklandırıldı

Artvin'in Arhavi ilçesinde 18. yüzyılda inşa edilmiş olan Çiftekemer Köprüsü’nün turizme kazandırılması ve entegrasyonu için yürütülen ışıklandırma çalışmaları sona erdi. Köprü için açılış töreni düzenledi. Açılış...

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2015 18:29
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2015 18:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Arhavi Çiftekemer Köprüsü ışıklandırıldı
Artvin'in Arhavi ilçesinde 18. yüzyılda inşa edilmiş olan Çiftekemer Köprüsü’nün turizme kazandırılması ve entegrasyonu için yürütülen ışıklandırma çalışmaları sona erdi. Köprü için açılış töreni düzenledi.

Açılış töreninde konuşma yapan Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Arhavi Çiftekemer köprülerinin atalardan kalan önemli bir miras olduğunu belirterek ışıklandırma çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte bu tarihi köprünün turizm alanında daha çok hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Artvin Valisi Kemal Cirit ise köprünün, Arhavi'ye dışarıdan gelen turistleri ilk karşılama noktalarından birisi olduğunu belirterek, Arhavi'de bir turistin gezip göreceği yerler arasında akla ilk gelen tarihi emanet olduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından halk oyunları ekibi tulum eşliğinde kısa bir gösteri sundu. Ardından Vali Cirit protokol üyeleriyle birlikte açılış kurdelesini keserek köprünün aydınlatma ışıkları yakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.