Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arcanus Side Resort Hotel yeni vizyonuyla sezonu 1 Nisan'da açacak

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Sorgun Çamlığı bölgesinde bulunan Asteria Sorgun Otel, yeni turizm sezonunda Arcanus Side Resort ismi ile turizme hizmet vereceği bildirildi. Asteria Sorgun Otel'in yerinde turizm faaliyete başlayan Arcanus...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Arcanus Side Resort Hotel yeni vizyonuyla sezonu 1 Nisan'da açacak
Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Sorgun Çamlığı bölgesinde bulunan Asteria Sorgun Otel, yeni turizm sezonunda Arcanus Side Resort ismi ile turizme hizmet vereceği bildirildi.

Asteria Sorgun Otel'in yerinde turizm faaliyete başlayan Arcanus Side Resort Hotel'in 1 Nisan 2014 tarihinden itibaren Türk turizminin hizmetine girerek yerli ve yabancı konuklarına kapılarına açacağını açıkladı. Asteria Grubu'nun, tesisleri mülk sahibi AS İnşaat Turizm A.Ş.'ye devretmesiyle ilgili açıklama yapan Arcanus Side Resort Genel Koordinatör Hikmet Çetinkaya, Manavgat Sorgun bölgesinde bulunan konaklama tesislerinin yeni turizm sezonuna hazır olduğunu kaydetti.

Konaklama tesislerinin yeni sezonda Türk turizmini kapılarını 1 Nisan'da açacaklarını anlatan Çetinkaya, tesislerinin dünyanın en gözde destinasyonları içinde yer aldığını söyledi. Çetinkaya, "Konaklama tesislerimiz 463 oda 964 kişilik. Yeni sezonu 1 Nisan'da açacağız. Yeni sezonda ultra her şey dahil faaliyetimizi sürdüreceğiz." diye konuştu.

Verecekleri kaliteli hizmetle Türk turizminin gelişmesi için çalışacaklarını belirten Çetinkaya, marka gereği ve sorumluluğunu kendisine ilke edinen bir firma olarak sektörde sürekliliği sağlamak için çalışacaklarını kaydetti. Çetinkaya, marka değerlerini korumaya yönelik yapacakları çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi: "Etkinlik ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile misafirlerimize, çalışanlarımıza ve çevreye katacağımız değeri sürekli ve belirgin bir biçimde arttırmak aynı zamanda turizmde çığır açan yeniliklere öncü olmayı hedefliyoruz. Gelişime açık öneri ve görüşlere yer vererek sürekli tercih edilen bir marka yaratmak amacıyla, uluslararası alanda ülkemizi turizm açısında en iyi şekilde temsil edeceğiz. Vizyonumuzu oluşturan en temel öğe, kalitede devamlılık ve misafir sürekliliğidir. Faaliyet gösterdiğimiz turizm sektöründe, yüksek standartlarda verdiği hizmet ve sunduğu ürün ile misafir memnuniyetini en üst çıkartmaktır."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.