Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Antalya'ya gelen Rus turistlerde yüzde 33 azalma bekleniyor'

Rus Mobaly Turizm Seyahat Acentesi Genel Müdürü Olga Baranov, bu sezon Antalya'ya getirdikleri Rus turistlerde yüzde 33 oranında bir düşme beklediklerini söyledi. Geçen yıl Antalya'ya getirdikleri Rus turistlerde ilk 5 aylık değerlendirmeye...

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2015 18:35
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2015 18:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
'Antalya'ya gelen Rus turistlerde yüzde 33 azalma bekleniyor'
Rus Mobaly Turizm Seyahat Acentesi Genel Müdürü Olga Baranov, bu sezon Antalya'ya getirdikleri Rus turistlerde yüzde 33 oranında bir düşme beklediklerini söyledi.

Geçen yıl Antalya'ya getirdikleri Rus turistlerde ilk 5 aylık değerlendirmeye göre yüzde yüzde 33 ile yüzde 38 oranında düşüş olduğunu belirten Baranov, tatile gelenlerin yüzde 57'sinin Alanya'yı tercih ettiğini kaydetti. Alanya'yı Kemer, Kundu, Side, Kızılağaç Turizm Bölgesi, Çolaklı Turizm Bölgesi, Manavgat, Belek, Gündoğdu ve Evrensek Turizm Bölgesi'nin takip ettiğini belirten Baranov, Rus turistlerin bu sezon Türkiye dışındaki tatil tercihlerini birinci sırada Uzak Doğu ülkesi Singapur, Taylan ve Hindistan olduğunu ifade etti.

Baranov, "Rus turistlerin tatil yapmada Antalya düşkünlüğü bu sene Ruble'ye takıldı. Beklediğimiz yoğunluk ilk 5 ay içinde istediğimiz seviyeye ulaşmadı. Bu sene geçen yıla göre Antalya bölgesine getirdiğimiz Rus turist sayısında ortalama yüzde 33 bir azalma bekliyoruz." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.