Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya'da en fazla atık pil Döşemealtı'nda toplandı

Antalya’nın ilçeleri arasında en fazla atık pil Döşemealtı’nda toplandı. Şehirde toplanan 2 ton atık pilin yarısı Döşemealtı’ndaki okullarda toplandı.    Konuyla ilgili açıklama yapan Döşemealtı Belediyesi ve...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 14:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya'da en fazla atık pil Döşemealtı'nda toplandı
Antalya’nın ilçeleri arasında en fazla atık pil Döşemealtı’nda toplandı. Şehirde toplanan 2 ton atık pilin yarısı Döşemealtı’ndaki okullarda toplandı.

    Konuyla ilgili açıklama yapan Döşemealtı Belediyesi ve ilçedeki okullar iş birliğinde düzenlenen atık pil toplama etkinliği sonuçlandı. Buna göre Antalya genelindeki 19 ilçe içinde Döşemealtı birinci oldu. Antalya il genelinde toplanan 2 ton atık pilin 1 tonunu tek başına toplayan Döşemealtı Belediyesi, kampanyaya katılan okulları ödüllendirdi. Etkinlikte birinci olan Yukarı Karaman Ortaokulu fotokopi makinesi, ikinci Nursel Ayhan Kadam Ortaokulu da laboratuvar malzemeleriyle meclis salonunda düzenlenen törende ödüllendirildi.

    Törende öğrencilere seslenen Döşemealtı Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Tuncer çevrenin insan sağlığı üzerindeki önemine vurgu yaptı. ”Çevre bizim evimizdir.” diyen Tuncer, “İnsan nasıl evini temiz tutmaya özen gösteriyorsa çevresini de o denli temiz tutmalıdır. Çevrecilik yalnızca atık pil toplamayla olmaz gördüğümüz en ufak bir pisliği bile çevreden alıp çöp kovasına atmak da önemli bir çevreciliktir. Ben başarıların dolayı bu 2 okulumuzu ve öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Sizin başarılarınız ve çalışmalarınız sayesinde Döşemealtı daha temiz bir çevre ve daha sağlıklı bir ortama dönüşüyor.” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.