Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya'da 'Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası' başladı

Antalya Konyaaltı Belediyesi’nin Cumhuriyetin 90. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlediği ‘Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası’ başladı.Konuyla ilgili ilçe belediyesinden yapılan açıklamaya göre turnuvada 14 kategoride...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2013 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2013 11:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya'da 'Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası' başladı
Antalya Konyaaltı Belediyesi’nin Cumhuriyetin 90. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlediği ‘Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası’ başladı.

Konuyla ilgili ilçe belediyesinden yapılan açıklamaya göre turnuvada 14 kategoride 137 tek ve 137 çift olmak üzere toplam 267 sporcu mücadele ediyor. Su Otel Tenis Kortları’nda oynanan müsabakalar, 29 Ekim Salı günü düzenlenecek olan ödül töreniyle son bulacak. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’inde katılacağı törende 60 kupa ve 70 madalya, derece elde eden sporculara takdim edilecek.

Öte yandan Konyaaltı Belediyesi, Cumhurkiyetin 90. kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Ulusal Kaya Tırmanışı, Doğa Yürüyüşü, Triatlon ve Volkan Konak konseri gibi etkinlikler de düzenliyor.

Bu kapsamında 27 Ekim Pazar günü ‘Aşağı Kuzdere-Alacasu Koyu (Likya Yolu-Kemer)-Faselis’ parkurunda ‘Doğa Yürüyüşü’ gerçekleştirilecek. Cumhuriyetin 90. kuruluş yılına özel hazırlanan etkinlikler arasında yer alan Ulusal Kaya Şenliği, 26-27 Ekim günleri arası gerçekleştirilecek. Türkiye Triatlon Federasyonu’yla ortaklaşa düzenlenen ‘Cumhuriyet Kupası Antalya Konyaaltı Orta Mesafe Triatlon Yarışması’ ise 27 Ekim Pazar günü başlıyor. Türkiye Cumhuriyeti 90. kuruluş yıldönümüne özel olarak hazırlanan etkinlikler, 28 Ekim Pazartesi günü düzenlenecek olan Volkan Konak konseri ile son bulacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.