Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anne baba okuluna katılan veliler sertifikalarını aldı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Özel Toros Sema Anadolu-Fen Lisesi'nde anne baba okulu eğitim seminerine katılan veliler sertifikalarını düzenlenen törenle aldı. 4 haftalık eğitim okulda okulun psikolojik danışman ve rehber öğretmeni Salim...

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2015 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2015 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Anne baba okuluna katılan veliler sertifikalarını aldı
Antalya'nın Manavgat ilçesinde Özel Toros Sema Anadolu-Fen Lisesi'nde anne baba okulu eğitim seminerine katılan veliler sertifikalarını düzenlenen törenle aldı.

4 haftalık eğitim okulda okulun psikolojik danışman ve rehber öğretmeni Salim Engin tarafından verildi. Rehber öğretmen Engin, yaptığı açıklamada, 4 hafta süren programa öğrenci velilerinin katılımın en üst düzeyde olduğunu söyledi. Mutlu yuvalarda eşler arası sağlıklı iletişimin önemli olduğunu belirten Engin, "Çocukların mutluluğu için evde eşler arası sağlıklı iletişim kanaları açık olması gerekiyor. Evde eşler arası sağlıklı iletişim olursa bu da çocuğa pozitif bir şekilde yansır. Öğrencinin okulda derslerinde daha başarılı olmasını sağlar." dedi.

Okul Müdürü Ferda Karaağaç, yaptığı açıklamada, eğitimin evde başladığını ve okul olarak anne ve babalara verilecek eğitim desteğinin öğrencilerin mutluluğuna ve başarısına katkı sağladığını söyledi. Karaağaç, okul olarak velilerine destek hizmeti vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.