Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anadolu yıldızı olmak için koştular

Anadolu Yıldızları Seçme Ligi Atletizm Yarışları yapıldı. Sporcular ağır kış şartlarında katıldıkları branşlarda başarı aradı. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Atletizm İl Temsilciliği tarafından düzenlenen...

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2015 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2015 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Anadolu yıldızı olmak için koştular
Anadolu Yıldızları Seçme Ligi Atletizm Yarışları yapıldı. Sporcular ağır kış şartlarında katıldıkları branşlarda başarı aradı.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Atletizm İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızları Atletizm Ligi il seçmeleri yarışları yapıldı. GHSİM Tartan Atletizm Pistinde yapılan seçmelere şehir merkezi ve ilçelerden gelen atletler katıldı. Nefesleri kesen puanlı atletizm yarışları sonucunda Anadolu Yıldızları Ligi’nde Erzurum’u temsil edecek sporcular belirlendi.

Atletizm İl Temsilcisi Fesih Doğan, Anadolu Yıldızları Ligi yarışları için yaptıkları seçme yarışlarının büyük bir ilgi gördüğünün altını çizerek, katılan sporculara ve antrenörlere teşekkür etti. Doğan, "Bu soğuk kış gününde yarışlara katılmanız bizi mutlu etti. Çok güzel yarışlar oldu. Dereceye giren sporcuları kutluyorum." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.