Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Amasya Emniyet Müdürlüğü’ne alınan yeni araçlar dualar eşliğinde teslim edildi

Amasya Emniyet Müdürlüğü için alınan 4 adet araç, kurban kesilerek dualar eşliğinde teslim edildi. Teslim edilen araçlarla birlikte Emniyet Müdürlüğü il geneli araç sayısı 146’ya ulaştı.Araç teslimi için İl Emniyet Müdürlüğü...

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2014 17:58
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2014 17:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Amasya Emniyet Müdürlüğü’ne alınan yeni araçlar dualar eşliğinde teslim edildi
Amasya Emniyet Müdürlüğü için alınan 4 adet araç, kurban kesilerek dualar eşliğinde teslim edildi. Teslim edilen araçlarla birlikte Emniyet Müdürlüğü il geneli araç sayısı 146’ya ulaştı.

Araç teslimi için İl Emniyet Müdürlüğü binası önünde düzenlenen törene; Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin’in yanı sıra İl Jandarma Komutanı Albay Ünsal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Müftüsü İsmail İpek ve emniyet müdürlüğü yetkilileri katıldı. Burada koşuşan Vali Çomaktekin, “Teknik donanım ve araç gereçler her zaman emniyet teşkilatımızın ihtiyaçlarının ilk sırasında yer almıştır. Emniyet mensuplarımız, sürekli toplum içerisinde dolaşan, olaylara anında müdahale etmeye çalışan ve devletin gücünü gösteren çalışanlarımızdır.” dedi.

Emniyet mensuplarının kullandığı araçların bazı nitelikleri taşıması gerektiğini kaydeden Vali Çomaktekin, “Bizler de devletimizin imkanlarını en iyi şekilde kullanarak, gerekli donanımı teşkilatımıza temin etmek için çalışıyoruz. Bu dört yeni araç Amasya Emniyet Müdürlüğü’ne çok önemli katkılar sunacaktır. Bu araçların alımında emeği geçen herkesi kutluyor, emniyet teşkilatımıza araçların hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Emniyet teşkilatının, kurulduğu günden itibaren sürekli değişim içerisinde olduğunu belirten Amasya İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ise “Teşkilatımız personel, araç, gereç, teknik donanım ve eğitilmiş uzman kadrosu ile dünyanın en güçlü polis teşkilatlarından birisi haline gelmiştir.” şeklinde konuştu.

Ekonomik ömrünü dolduran 21 aracın mübadele yolu ile 4 adet araç alındığını kaydeden Artunay, şöyle devam etti: “2014 Eylül ayı itibariyle toplam araç sayımız 146’ya ulaşmıştır. Yeni alınan bu araçlardan iki tanesi Polis Merkezi Amirliğine, bir tanesi Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne ve bir tanesini de Suluova İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne tahsis edilmiştir.”

Konuşmaların ardından, Amasya İl Müftüsü İsmail İpek tarafından dua yaptırıldı ve kurban kesildi. Ardından, araçların anahtarı sürücülerine teslim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.