Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alperen Ocakları’ndan Saadet Partisi ve MHP’ye ziyaret

Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Solmazgül ile yönetim kurulu üyeleri, Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı, Anadolu Gençlik Derneği Şubesi ve MHP Malatya İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Süleyman Solmazgül, yaptığı...

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2015 20:21
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2015 20:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alperen Ocakları’ndan Saadet Partisi ve MHP’ye ziyaret
Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Solmazgül ile yönetim kurulu üyeleri, Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı, Anadolu Gençlik Derneği Şubesi ve MHP Malatya İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.
Süleyman Solmazgül, yaptığı açıklamada, Saadet Partisi ile MHP il başkanlıklarına nezaket ziyaretlerinde bulunduklarını bildirdi. Solmazgül, “Alperen Ocakları olarak ilk olarak Saadet Partisi İl Başkanlığını ziyaret ettik. Bilindiği gibi 7 Haziran genel seçimleri öncesi SP ile BBP arasında bir ‘milli ittifak’ oluşturuldu. Bu ittifakın milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Saadet Partisi’nde partililerle hasbihalde bulunduk. Misafirperverliklerinden dolayı Değerli SP Gençlik Kolları İl Başkanı Nurullah Canbay’a ile Anadolu Gençlik Derneği Malatya İl Başkan Vekili Abdulkadir Karaduman’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.
Solmazgül daha sonra MHP İl Başkanı Mehmet Erdem’i ziyaret ettiklerini kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.