Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Almanya Arguvanlılar Derneği'nden Arguvan Belediyesi'ne ziyaret

Almanya Arguvanlılar Derneği Başkanı Oktay Yücedağ ile yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’ı ziyaret etti. Almanya Arguvanlılar Derneği Başkanı Oktay Yücedağ, ziyarette yaptığı konuşmada, “Belediyemizin çalışmalarını...

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2015 18:56
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2015 18:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Almanya Arguvanlılar Derneği'nden Arguvan Belediyesi'ne ziyaret
Almanya Arguvanlılar Derneği Başkanı Oktay Yücedağ ile yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’ı ziyaret etti.

Almanya Arguvanlılar Derneği Başkanı Oktay Yücedağ, ziyarette yaptığı konuşmada, “Belediyemizin çalışmalarını uzaktan da olsa sosyal medyadan takip ediyoruz. Yapılan hizmetlerden memnuniyet duyuyoruz. Yeni projelerle Arguvan’ın daha da güzelleşeceğini düşünüyoruz. Bizlerde Almanya Arguvanlılar Derneği olarak üzerimize düşen görev sorumluluğu yerine getireceğiz” dedi.

Ziyaretten mutluluk duyduklarını belirten Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ise “Almanya’yı ziyaretimizde Derneğimizin, başkan ve yönetiminin Arguvan’a karşı olan duyarlılık ve düşüncelerini biliyorum. Bundan da memnuniyet duyuyoruz. Kurumlarımız ortak çalışma ve projeler Arguvan’ın yararına olacaktır. Ortak projeler oluşturmaya her zaman açığız” diye konuştu.

Dernek üyeleri Arguvan Belediyespor Kulübü Başkanı Kanber Yıldırım’ı da ziyaret etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.