Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alman polisi havalimanlarında hırsızlık yapanlara göz açtırmıyor

Almanya’da özellikle havalimanları gibi kalabalık yerlerde hırsızlık yapan çetelere karşı emniyet önlemleri artırıldı.Daha önceleri her ay 60 kadar kişinin yan kesiciler tarafından soyulduğunu kaydeden emniyet birimleri alınan önlemler...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Almanya’da özellikle havalimanları gibi kalabalık yerlerde hırsızlık yapan çetelere karşı emniyet önlemleri artırıldı.

Daha önceleri her ay 60 kadar kişinin yan kesiciler tarafından soyulduğunu kaydeden emniyet birimleri alınan önlemler sayesinde bu sayının büyük oranda gerilediğini açıkladı.

Özellikle havalimanı güvenlik kameralarıyla hırsızları takibe alan Alman emniyeti, yolcuların cüzdan ve kişisel eşyalarını çalan yan kesicileri tek tek tespit ediyor.

Federal Savcılıktan yapılan açıklamaya göre, güvenlik kameralarına takılan 3 hırsızlık çetesi yakalandı ve bu kişiler hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

13 kişilik çeteden bazıları 3,5 ve 4′er yıl hapis cezası alırken, çetenin 4 üyesi ise Avrupa genelinde arama emri çıkarılarak takibe alındı.

Hırsızlık çetesi üyelerinin büyük kısmının Doğu Avrupa kökenli olduğu belirtildi.

Özellikle güz tatili dönüşü yolcuları uyaran emniyet yetkilileri, havalimanlarındaki yankesicilere karşı dikkatli olunmasını tavsiye etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.