Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aldırmaz, ana kolektör ve içme suyu çalışmalarını denetledi

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, ASKİ Genel Müdürlüğü’nün Denizli Mahallesi'nde sürdürdüğü ana kolektör ve içme suyu çalışmalarını denetledi.Çalışmalarla ilgili ASKİ Genel Müdürü Abdulkadir Küreksiz’den...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2013 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2013 15:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aldırmaz, ana kolektör ve içme suyu çalışmalarını denetledi
Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, ASKİ Genel Müdürlüğü’nün Denizli Mahallesi'nde sürdürdüğü ana kolektör ve içme suyu çalışmalarını denetledi.

Çalışmalarla ilgili ASKİ Genel Müdürü Abdulkadir Küreksiz’den bilgi alan Aldırmaz, “Bu çalışma 17 mahallenin yağmur suyu sorununu çözecek bir ana kolektör. Ayrıca bu mahallelerin içme suyu ihtiyacını karşılayan ana hat da buradan geçiyor. Bu çalışma tamamlanınca içme suyu sorunu kalmayacak. Burada bir mühendislik harikası var. Hem yağmur suyu hem de içme suyu yer altı hatlarına zarar vermeden deplase oluyor. Daha sonra buraya tünel yapılacak. Adanalılara bize sabır gösterdikleri için teşekkür ediyorum. Bu çalışma bittikten sonra 17 mahalle ile tren hattı altındaki su baskını sorunu da ortadan kalkacak. Kasım ayının 1 ya da 2’si itibariyle bu çalışma tamamlanmış olacak.” dedi.

Çalışmaları denetleyip bilgi aldıktan sonra mahalle sakinleri ile sohbet eden Aldırmaz, mahallenin sorunlarıyla ilgili vatandaşları da dinledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.