Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ALBİAD, Avrupa'nın merkezi ülkelerine iş görüşmesi turuna çıktı

Alanya Birleşik İşadamları Derneği (ALBİAD) üyeleri Danimarka, İsveç ve Norveç'e iş gezisine çıktı. ALBİAD üyeleri, Başkan Ali Arslan Tuluk'un önderliğinde Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) ve Ege-Batı Akdeniz...

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2013 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2013 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alanya Birleşik İşadamları Derneği (ALBİAD) üyeleri Danimarka, İsveç ve Norveç'e iş gezisine çıktı.

ALBİAD üyeleri, Başkan Ali Arslan Tuluk'un önderliğinde Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) ve Ege-Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu (ESİDEF) koordinasyonunda pazar araştırması, iş ve inceleme gezisi yapmak üzere Danimarka, İsveç ve Norveç’e gitti. Ekonomisi iyi olan bu ülkelerde ALBİAD üyeleri ikili iş görüşmeleri yapacak. Gidilecek olan bu üç ülke de resmi kurumlar ve ticaret ataşeleri ziyaret edilecek. Alanya’nın tanıtımı adına Alanya'ya özgü hediyeler takdim edilecek.

İş adamları olarak yeni arayışlar içinde olacaklarını ifade eden Tuluk, her zaman alternatif pazar arayışı içinde olduklarını kaydetti. Bu duygu ve düşünceyle yeni bir gezi turuna çıktıklarını ifade eden Tuluk, "Rüzgar dursa bile durmak yok, küreklere asılacağız. Bu nedenle yeni pazarlara bakacağız. Yurt dışındaki fuarlara katılacağız. Gitmediğimiz yerlere gideceğiz ve alternatif pazarlar oluşturacağız. Dünya pazarı çok büyük. Her yerde alıcılar var. Bunlar yeni üreticiler arıyorlar. Yeni markalar arıyorlar. Dolayısıyla biz ümitsizliğe kapılmadan yolumuza devam edeceğiz." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.