Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alaçam'da Öğretmenler Günü yemeği

Eğtim Bir Sen Alaçam İlçe Teşkilatı, Öğretmenler Günü sebebiyle üyelerine Alaçam Öğretmen Evi'nde birlik ve beraberlik yemeği verdi.Yemeğe, Samsun Memur Sen - Eğitim Bir Sen İl Başkanı Nejdet Güneysu, İl Yönetim Kurulu Mevzuat Sekreteri...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2013 10:07
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2013 10:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alaçam'da Öğretmenler Günü yemeği
Eğtim Bir Sen Alaçam İlçe Teşkilatı, Öğretmenler Günü sebebiyle üyelerine Alaçam Öğretmen Evi'nde birlik ve beraberlik yemeği verdi.

Yemeğe, Samsun Memur Sen - Eğitim Bir Sen İl Başkanı Nejdet Güneysu, İl Yönetim Kurulu Mevzuat Sekreteri Mehmet Değermenci, Alaçam İlçe Temsilcisi Salih İleri, yönetim kurulu üyeleri, öğretmenler, memurlar ve yakınları katıldı. Yemekte açılış konuşmasını Eğitim Bir Sen Alaçam İlçe Başkanı Salih İleri yaptı. İleri, yemeğe katılanlara teşekkür etti.

Memur Sen ve Eğitim-Bir-Sen İl Başkanı Nejdet Güneysu, sendika olarak 20 yılda çok büyük ilerlemeler kaydettiklerini, özellikle yetkili sendika olduktan sonra çok büyük kazanımlar elde edildiğini söyledi. İcraatlarını anlatan Güneysu, elde edilen kazanımların tüm üyeler tarafından çalıştıkları kurumlarda herkese iyi anlatılması gereğini dile getirdi.

Programda 2013 yılı içinde emekli olan Alaçam Halk Eğitimi Merkezi Müdür Baş Yardımcısı Ayşe Türker'e plaket takdim edildi. Program, üyelerin çeşitli konularda sorunlarını dile getirmesi ve il başkanının konu ile ilgili açıklamaları ile sona erdi.




En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.