Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aktif Eğitimciler Sendikası üyelerinden huzurevi ziyareti

Aktif Eğitimciler Sendikası (AES) Osmaniye İl Kadın Kolları üyeleri, Osmaniye Özden Huzurevi'ni ziyaret ederek yaşlıların hayır dualarını aldı.Bugünün gençlerini yetiştiren büyüklerin, sadece bir hafta hatırlanmasının yanlış olduğunu...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2015 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2015 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aktif Eğitimciler Sendikası üyelerinden huzurevi ziyareti
Aktif Eğitimciler Sendikası (AES) Osmaniye İl Kadın Kolları üyeleri, Osmaniye Özden Huzurevi'ni ziyaret ederek yaşlıların hayır dualarını aldı.

Bugünün gençlerini yetiştiren büyüklerin, sadece bir hafta hatırlanmasının yanlış olduğunu belirten Kadın Kolları Başkanı Ayşe Büyükdolu, "AES olarak yola çıkarken sadece üyelerinin hakkını savunan bir sendika olmanın yanında, sosyal sendikacılık yapmayı da hedefledik. Bizleri büyüten ve hayır dualarıyla güç kuvvet veren büyüklerimizi ziyaret ederek, onları unutmadığımızı göstermek istedik. AES olarak, elleri öpülesi büyüklerimizi sadece Yaşlılar Haftası'nda değil, ara ara ziyaret ediyoruz. Huzurevindeki büyüklerimizi ziyaretimizde gördük ki onların bizden bekledikleri tek şey, tatlı dil ve güler yüz göstermemizdir." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.