Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aktif Eğitimciler kahvaltıda buluştu

Aktif Eğitimciler Sendikası Kilis Temsilciliği üyeleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla üyelerini kahvaltıda buluşturdu.Mehmet Döğme Koleji'nin yemekhanesinde düzenlenen kahvaltıya Aktif Eğitim Sen Başkanı Mustafa Narin, öğretmenler...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2014 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2014 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aktif Eğitimciler kahvaltıda buluştu
Aktif Eğitimciler Sendikası Kilis Temsilciliği üyeleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla üyelerini kahvaltıda buluşturdu.

Mehmet Döğme Koleji'nin yemekhanesinde düzenlenen kahvaltıya Aktif Eğitim Sen Başkanı Mustafa Narin, öğretmenler ve çok sayıda sendika üyesi katıldı.
Kahvaltıda konuşan Mustafa Narin, "Öncelikle sözlerime öğretmen kim sorusu ile başlamak istiyorum sevmeyi, sevilmeyi; sevgi ile sarılmayı, değer nedir bilmeyi öğreteniz. Annesini, babasını memleketini bırakan yuvasını ve yavrusuna hasret kalırken binlerce km uzaklara gitmeye gönüllü olanız. sevdiklerimizin yüzünü son bir kez göremeden göçük altında sonsuz uykuya dalan, görevi başında şehit düşen, bir anlık öfke ile bıçaklanan, gözlerindeki yaşı kimse görmeden silen kişiyiz." dedi.

Öğretmenlerin değerinin bir gün anlaşılacağını söyleyen Narin, sözlerine şöyle devam etti: "Her zorluğa katlanan, yağmur çamur demeden eğitim için köy köy dolaşan, okumayan bir çocuk kalmasın diye ev ev dolaşan kişileriz. Kısacası mesleklerin en anlamlısı, en kutsalı ve en gurur verici olanı öğretmenliktir. Çünkü biz doktoru, mühendisi, avukatı, kısaca bir toplumu yetiştiren fertleriz." diye konuştu.
Program sonunda katılan öğretmenlere günün anısına hediye verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.