Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aktif Eğitim-Sen Yozgat Şubesi üyeleri ile piknikte bir araya geldi

Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim-Sen) Yozgat İl Temsilciliği üyeleri ile piknikte bir araya geldi. Yozgat Kirazlı Göletindeki ormanlık alanda düzenlenen pikniğe Aktif Eğitim Sen Yozgat İl Temsilcisi Ekrem Kayaaslan ve dernek üyeleri...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2014 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2014 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aktif Eğitim-Sen Yozgat Şubesi üyeleri ile piknikte bir araya geldi
Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim-Sen) Yozgat İl Temsilciliği üyeleri ile piknikte bir araya geldi. Yozgat Kirazlı Göletindeki ormanlık alanda düzenlenen pikniğe Aktif Eğitim Sen Yozgat İl Temsilcisi Ekrem Kayaaslan ve dernek üyeleri katıldı.

İl Temsilcisi Ekrem Kayaaslan, piknik sonrası yaptığı açıklamada,sendika olarak sosyal ve kültürel etkinliklere büyük önem verdiklerini söyledi. Kayaaslan, “Üyelerimize yönelik farklı etkinlikler düzenleyerek bir araya geliyoruz. Bu tür etkinlikler birlik beraberlik adına kaynaşmaya da vesile oluyor. Bizler sendika olarak zaman zaman düzenlediğimiz toplantılarla eğitimle ilgili sorunları dile getiriyor ve çözüm yolları hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Yine değişik bölgelerimize geziler düzenleyerek o yörelerimizin tarihi turistik mekanları hakkında bilgi sahibi oluyoruz. Bugünde piknik yaparak üyelerimizle bir araya geldik inşallah bundan sonra da bu tür etkinliklerimiz devam edecek.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.