Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aktif Eğitim Sen ve Kimse Yok mu öğrencilere hediyeler dağıttı

Aktif Eğitim Sen Samsun Şubesi, Kimse Yok mu Derneği ile sosyal sorumluluk gereği köy okullarına giderek buradaki öğretmen ve öğrencileri ziyaret etti. Ziyarette yanlarında getirdikleri hediyeleri öğrencilere dağıtan öğretmenleri, öğrencilerin...

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2014 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2014 11:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aktif Eğitim Sen ve Kimse Yok mu öğrencilere hediyeler dağıttı
Aktif Eğitim Sen Samsun Şubesi, Kimse Yok mu Derneği ile sosyal sorumluluk gereği köy okullarına giderek buradaki öğretmen ve öğrencileri ziyaret etti. Ziyarette yanlarında getirdikleri hediyeleri öğrencilere dağıtan öğretmenleri, öğrencilerin sözleri duygulandırdı.

Sadece il merkezinde görev yapan öğretmenleri değil ilçe ve köylerde çalışan meslektaşlarını da yalnız bırakmadıklarını belirten Aktif Eğitim Sen Samsun Şubesi Kadın Kolları Başkanı Elif Çakır, "İlgiyi, güveni ve desteği ilkelerinde belirlemiş olan Aktif Eğitim Sen olarak bizler üyelerimizin ihtiyaçlarını kendi ihtiyaçlarımız olarak görmekteyiz. Zor şartlarda öğretmenlik mesleğini icra eden fedakâr arkadaşlarımıza yaptığımız ziyaretlerle yanında oldukları mesajını verirken, minik yavrularımızı da unutmadık. Kimse Yok mu Derneği gönüllüleri ile gerçekleştirdiğimiz bu projeyle sahada çalışan öğretmenlerimize sahip çıkmanın haklı gurur ve onurunu yaşamaktayız. Aktif isminin sadece kâğıt üzerinde kalmayıp hayatın her alanında aktif olacağımızı yapacağımız çalışmalarla ispatlamış olacağız." dedi.

Aktif Eğitim Sen Samsun Şubesi ile Kimse Yok mu Derneği gönüllülerinin getirmiş olduğu hediyeleri alan öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunurken bir öğrencinin, "Bu bir rüyaysa uyanmak istemiyorum" sözleri tüm ziyaretçileri duygulandırdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.