Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aktif Eğitim-Sen Samsun Şubesi üyeleri ve aileleriyle iftarda bir araya geldi

Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim-Sen) Samsun Şubesi tarafından geleneksel hale getirilen iftar programında, merkez ilçelerde bulunan üyeler katıldı. Sendikaya üye olan kişilerin aileleri ile birlikte katıldığı iftar dualarla başladı....

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2015 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2015 10:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aktif Eğitim-Sen Samsun Şubesi üyeleri ve aileleriyle iftarda bir araya geldi
Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim-Sen) Samsun Şubesi tarafından geleneksel hale getirilen iftar programında, merkez ilçelerde bulunan üyeler katıldı.

Sendikaya üye olan kişilerin aileleri ile birlikte katıldığı iftar dualarla başladı. Sendika binasında yapılan iftar yemeği sonrası konuşma yapan Aktif Eğitim-Sen Samsun Şube Başkanı Sefa Zor, 11 ayın sultanı Ramazan ayının tüm Müslümanlar ve yapılan değişiklilerle her alanda mağduriyet yaşayan eğitimciler için hayırlara vesile olmasını diledi. Ramazan'ın manevi ikliminde dostlarla buluşmanın sevincini yaşadıklarını kaydeden Zor, şu ifadeleri kullandı: “Aktif Eğitim-Sen olarak üyelerimizin akademik, sosyal ve kültürel olarak gelişimleri için kurulduğumuz günden bugüne aktif olarak çalışıyoruz. Bugünkü etkinlikte ise Ramazan ayının huzur ortamından istifade ederek üyelerimizi iftarda bir araya getirdik. Dün olduğu gibi bundan sonrada üyelerimizin her türlü mesleki ve idari sorunlarında yanında olacağız. Ayrıca etkili sendikacılık yaparak üyemiz olsun olmasın mağdur edilen tüm eğitim çalışanlarının da yanında olamaya devam edeceğiz. Haksızlıklarla daha güçlü bir şekilde mücadele etme adına sizleri yeni üyeler kazandırma adına çalışma yapmanızı istirham ediyorum. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurutuluş olan, 11 ayın sultanı bu ayda birlik ve beraberliğimizin katlanarak devam etmesini yüce Allah’tan niyaz ederim.”

2 gün süren iftar programlarına önce Canik ve Tekkeköy ilçelerindeki üyeler, daha sonra İlkadım ve Atakum ilçelerindeki üyeler katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.