Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AKTED’den sertifika töreni

Aksaray Teknik Elemanlar ve Çevre Derneği(AKTED) tarafından organize edilen ‘İş Hayatına Yönelik İleri Excell’ kursuna katılanlara düzenlenen törenle sertifikaları verildi.AKTED tarafından organize edilen kurs, 'Temel Excell' ve 'İleri...

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2014 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2014 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AKTED’den sertifika töreni
Aksaray Teknik Elemanlar ve Çevre Derneği(AKTED) tarafından organize edilen ‘İş Hayatına Yönelik İleri Excell’ kursuna katılanlara düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

AKTED tarafından organize edilen kurs, 'Temel Excell' ve 'İleri Excell' olmak üzere iki bölümden oluştu. 3 Kasım 2014 günü Temel Excell dersleriyle başlayan kursun ikinci ayağı olan İleri Excell bölümü 17 Kasım 2014 günü başladı. Toplam sekiz hafta süren kursun son gününde katılımcılara sınav yapıldı. Endüstri mühendisi Murat Aksu tarafından verilen eğitimin son günü yapılan sınavda başarılı olan sertifikalarını dernek başkanı Mustafa Keskin'in elinden aldı.

Toplam 15 kişinin katıldığı kurs Aksaray Teknik Elemanlar ve Çevre Derneği binasında yapıldı. Kursiyerler, eğitimden çok memnun olduklarını ve AKTED tarafından verilecek kursların farklı alanlarda devam etmesini dile getirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.