Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aksaray ile Polonya arasında işbirliği protokolü imzalandı

Avrupa Birliği VABpro Şehir Eşleştirme Karşılıklı Çalışma Programı kapsamında Aksaray’a gelen Polonya heyeti çalışmalarını tamamladı.Aksaray Valisi Şeref Ataklı’nın ev sahipliğinde düzenlenen veda yemeği sonrası karşılıklı...

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2014 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2014 10:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aksaray ile Polonya arasında işbirliği protokolü imzalandı
Avrupa Birliği VABpro Şehir Eşleştirme Karşılıklı Çalışma Programı kapsamında Aksaray’a gelen Polonya heyeti çalışmalarını tamamladı.

Aksaray Valisi Şeref Ataklı’nın ev sahipliğinde düzenlenen veda yemeği sonrası karşılıklı çalışma programlarının devam ettirilmesine yönelik işbirliği protokolü, Kujawsko-Pomorksie Bölgesi Meclis Başkanı Ryszard Bober ve Vali Yardımcısı Kubilay Ant tarafından imzalandı. Ağaçlı Tesisleri'nde düzenlenen törende konuşan Vali Şeref Ataklı, Kujawsko-Pomorksie Bölgesi Meclis Başkanı Ryszard Bober, beraberinde meclis üyeleri Miroslawa Konicka, Elzbieta Piniewska, WieslawZurawski, Katarzyana Rzemykowska’dan oluşan 4 kişilik delegasyonu Aksaray’da misafir etmekten memnuniyet duyduklarını söyledi.

Kujawsko-Pomorksie Bölgesi Meclis Başkanı Ryszard Bober, karşılıklı çalışma programlarının devamı ve bu kapsamda Plonya’ya daveti üzerine açıklamada bulunan Vali Şeref Ataklı, karşılıklı işbirliği ve çalışmaların çok olumlu sonuçlar ortaya koyacağını, bu çalışmaların devam ettirilmesinin çok önemli olduğunu söyledi.

VABpro Şehir Eşleştirme Karşılıklı Çalışma Programı Kapsamında Vali Yardımcısı Kubilay Ant başkanlığında Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz İlhan, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurlu Üyesi Kerim Yardımlı ve Sütaş Aksaray Fabrikası teknik elemanlarından oluşan bir heyetin ,Polonya’nın Kujawsko-Pomorksie bölgesinde incelemelerde bulunarak bir dizi çalışmalar yaptığını belirten Vali Ataklı, Polonya heyetinin de Aksaray’da tarım sanayi politikaları, uygulamaları ve ziyaret konusu alanlarda bir dizi incelemelerde bulunduğunu söyledi. Konuşmaların ardından, Kujawsko-Pomorksie Bölgesi Meclis Başkanı Ryszard Bober ile Vali Yardımcısı Kubilay Ant tarafından işbirliği protokolü imzalandı.

Tören sonunda heyet üyelerine Aksaray Belediye Başkanlığı'nca hazırlanan plaketler, Vali Şeref Ataklı ve Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz İlhan tarafından verildi. İşbirliği protokolü imza törenine Vali Şeref Ataklı, Vali Yardımcısı Kubilay Ant, Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz İlhan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bestami Zabun, Koçaş Tarım İşletme Müdürü Abdurrahim Orbay, Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Aksaray Koordinatörü Dr. Selim Biçen, Aksaray Süt Birliği Başkanı Esat Zengin, Aksaray Valiliği AB Büro görevlileri ve davetliler katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.