Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akova: Saçma sapan gözaltılar ile kimseyi korkutamazlar

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi Meclis Üyesi Firdevs Korkmaz Akova, özgür medyaya darbe operasyonuyla gazetecilerin saçma gerekçelerle göz altına alınmasının ülke demokrasisi adına 'büyük ayıp' olduğunu belirtti. Hukuksuz gözaltılara...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2014 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2014 11:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akova: Saçma sapan gözaltılar ile kimseyi korkutamazlar
Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi Meclis Üyesi Firdevs Korkmaz Akova, özgür medyaya darbe operasyonuyla gazetecilerin saçma gerekçelerle göz altına alınmasının ülke demokrasisi adına 'büyük ayıp' olduğunu belirtti.

Hukuksuz gözaltılara tepki gösteren Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi Meclis Üyesi Firdevs Korkmaz Akova, "Hükümet bir yıl öncesine kadar Hizmet Hareketi'nin bütün hizmetlerine kefildi. 'Yaptıklarınız ve yapacaklarınızın arkasındayız' diye bu camiaya destek veriyordu. Son bir yılda ise Hizmet Hareketi'ne yönelik ağır ithamlar, suçlamalar hükümetin ikiyüzlülüğünü gösteriyor. Dürüstlükle bağdaşmıyor. Son olarak Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı, Samanyolu Yayın Grup Başkanı Hidayet Karaca ile aralarında yapımcı, senarist ve yönetmenlerin bulunduğu 16 kişinin saçma sapan gerekçeler ile gözaltına alınması demokrasi ve basın tarihine kara bir leke olarak geçti. Dumanlı, Karaca ve gözaltındaki diğer şahısların demokrasi adına, hukuk adına biran önce serbest bırakılmasını bekliyoruz. Aksi takdirde yargı da darbe alacak. Saçma sapan göz altılar ile kimseyi korkutmaya çalışmasınlar, kimse korkmaz." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.