Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akbez - Yolçatı kavşağı yeniden düzenlendi

Hatay’ın Hassa ilçesine bağlı Akbez beldesinde, Kilis, Gaziantep ve Hatay üçgeninde önemli bir konuma sahip olan Akbez-Yolçatı kavşağı yeniden düzenlendi. Duble yol çalışması nedeniyle sorun haline gen Akbez - Yolçatı kavşağında; refüj,...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akbez - Yolçatı kavşağı yeniden düzenlendi
Hatay’ın Hassa ilçesine bağlı Akbez beldesinde, Kilis, Gaziantep ve Hatay üçgeninde önemli bir konuma sahip olan Akbez-Yolçatı kavşağı yeniden düzenlendi.

Duble yol çalışması nedeniyle sorun haline gen Akbez - Yolçatı kavşağında; refüj, ışıklandırma ve asfalt çalışması yapılarak, transit geçişleri ve şehir içi trafiği rahatlatıldı. Akbez Belediye Başkanı Abdurahman Demirel, büyükşehir yasası gereği, belde belediyelerinin kapanmasından dolayı asla rehavete kapılmadıklarını, Akbez’in yaşanılabilir bir kent olması için son güne kadar çalışacaklarını ifade etti. ”Halkımızın mutluluk ve refahı, bizim mutluğumuzdur.” diyen Başkan Demirel, göç alan ve gelişen bir belde olduklarını belirterek ana yolların ve ara sokakların parke çalışmalarının bir çoğunun yapıldığını, kanalların ıslah çalışmalarının da devam ettiğini sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.