Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akaydın, katıldığı programda fenalaşan kadına ilk müdahaleyi yaptı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, katıldığı bir kahvaltı programında fenalaşan şeker hastası kadına ilk müdahaleyi yaptı.Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Erzincan Fırat Boyu Kültür ve Sosyal...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2013 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2013 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akaydın, katıldığı programda fenalaşan kadına ilk müdahaleyi yaptı
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, katıldığı bir kahvaltı programında fenalaşan şeker hastası kadına ilk müdahaleyi yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Erzincan Fırat Boyu Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği, Çorum Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Divriği Kültür Derneği, Yavuzeli ve Yöresi Kültür Derneği, Amasya ve Merzifon Köydürlüler Kültür Derneği Güç Birliği Platformu’nun Kadın Kolları’nın düzenlediği dayanışma kahvaltısına katıldı. Akaydın, kahvaltıda fenalaşan Banu Günlü adlı kadına ilk yardımda bulundu. Şeker hastası kadına ilk müdahaleyi yapan Akaydın, genel durumunu iyi bulduğu kadını makam arabasına alarak bir süre dinlendirdi ve hastaneye götürülmesi talimatını verdi.

Kahvaltıda dernek üyelerine seslenen Akaydın, “Hepimiz Antalyalıyız. Antalya şemsiyesi altında bulunmaktan çok mutluyuz. Antalya çok kültürlü bir şehir. Bu kültürün aydınlık yüzlü insanlarısınız. Ortak kültürleri bir platformda buluşturduğunuz için sizleri kutluyorum.” diye konuştu. Akaydın, daha sonra davul zurna eşliğinde seslendirilen yöresel türkülere, kadınlarla birlikte halay çekerek, eşlik etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.