Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partililer MHP'de asılı duran ayet yazılı pankartı da indirtti

Yozgat’ın Akdağmadeni MHP İlçe Başkanlığı'nın 17-25 Aralık büyük yolsuzluk ve rüşvet olayının yıldönümü nedeniyle parti binasına astığı '17-25 Aralık Yolsuzluk Haftası' yazılı afiş polisler tarafından indirildi. MHP İlçe...

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2014 18:07
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2014 18:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Partililer MHP'de asılı duran ayet yazılı pankartı da indirtti
Yozgat’ın Akdağmadeni MHP İlçe Başkanlığı'nın 17-25 Aralık büyük yolsuzluk ve rüşvet olayının yıldönümü nedeniyle parti binasına astığı '17-25 Aralık Yolsuzluk Haftası' yazılı afiş polisler tarafından indirildi.
MHP İlçe Başkanı Kürşad Belen, yaptığı açıklamada, 17-25 Aralık büyük yolsuzluk ve rüşvet olaylarının birinci yıl dönümü yaşadıklarını belirterek, “Bu nedenle bizde unutulmaması adına 17- 25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet olaylarına dikkat çekmek için parti binamıza pankart astık. Polis gerekli adli makamlardan izin alarak hemen pankartı indirmek için geldi. Tamam biz 17- 25 Aralık yolsuzluk pankartını indirsin, bir şey demiyoruz. Fakat o pankartın yanında duran ayet yazılı afişi neden indirdi ona bir türlü anlam veremiyoruz."diye tepki gösterdi.
Başkan Belen,"Cenab-ı Allah’ın ayetine bile tahammül edemeyen, tüm halkımıza Müslümanlık taslayan AKP’li ilçe yöneticileri Ali İmran Suresi'nin 161.ayetinin yazılı olduğu pankartı da indirtmelerini anlamak mümkün değil. Hadi partimizden ayeti indirdiniz Kur’an-ı Kerim’dende mi çıkarttıracaksınız. Ahirette siz ayeti de indirdiniz diye sual olunca, kime şikayet edeceksiniz." diye konuştu.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.