Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partililer Kızılay’a kan bağışında bulundu

Şanlıurfa Kızılay Kan Merkezi ve Viranşehir AK Parti İlçe Başkanlığı'nın birlikte organize ettiği kan bağışı kampanyasına partililer ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.Parti merkezinde yapılan kan bağışı için sıraya giren partililer...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 12:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Partililer Kızılay’a kan bağışında bulundu
Şanlıurfa Kızılay Kan Merkezi ve Viranşehir AK Parti İlçe Başkanlığı'nın birlikte organize ettiği kan bağışı kampanyasına partililer ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Parti merkezinde yapılan kan bağışı için sıraya giren partililer ve vatandaşlardan günlük 200 civarında ünitenin toplanması hedefleniyor.
Kan bağış kazanım uzmanı Feridun Gök, kanın yaşam için zorunlu olduğunu dile getirerek, yedeğinin olmamasından dolayı hayat kurtarıcı olduğunu söyledi. Gelişmiş ülkelerde kan bağışının sosyal bir sorumluluk gibi değerlendirilip, bir gün kendisinin de kana ihtiyacının olacağı düşüncesiyle düzenli kan bağışı yaptığını dile getiren Gök, ülkemizde kan bağışının yeterli düzeyde olmadığını söyledi.

Viranşehir AK Parti İlçe Başkanı Celalettin Sayan vatandaşlardan ve üyelerinden 200 ünite kan toplamayı hedeflediklerini, parti olarak sosyal sorumluluk duygusuyla hareket ettiklerini belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.