Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti'li Çakır: Yolu belediye yapacak

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yapımı devam eden Devlet Hastanesi'nin yol sorununun Ereğli Belediyesi tarafından yapılacağı açıklandı.     Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, konuyla ilgili olarak yaptığı...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2014 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2014 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti'li Çakır: Yolu belediye yapacak
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yapımı devam eden Devlet Hastanesi'nin yol sorununun Ereğli Belediyesi tarafından yapılacağı açıklandı.

    Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, konuyla ilgili olarak yaptığı basın açıklamasında "Gerekli planlamaları yaptık, en kısa sürede 17,5 metre genişliğindeki yol çalışmasını başlatıyoruz. Hastaneye çıkış istikametinde yani Karayolundan - Kaynarca konutlarına giriş bölümüyle ilgili olarak ise Karayolları Bölge Müdürlüğü ile görüştük. Geçici olarak çıkış istikametinde bir ışıklı kavşak düzenlenmesi yapılabilir, onun yanında görüş mesafesini artırabilecek şekilde de yolda bir genişleme yapılabilir. Hastanemize gelen insanların daha rahat etmesi için en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş bir hastane. Hastane otoparkları yetmez diye belediye tarafından yapılan yol kenarlarına da otopark yaptırıyoruz." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.