Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti'den belediye başkanlığı için aday adayı sayısı 7 oldu

AK Parti'den Uşak Belediye başkanlığı için aday adayı olan kişi sayısı 7'ye ulaştı.AK Parti Uşak İl Teşkilatı ekim ayı genişletilmiş divan toplantısı yapıldı. Uşak Atatürk Kültür Merkezi (AKM) salonunda yapılan toplantıda 5...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2013 17:50
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2013 17:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti'den belediye başkanlığı için aday adayı sayısı 7 oldu
AK Parti'den Uşak Belediye başkanlığı için aday adayı olan kişi sayısı 7'ye ulaştı.

AK Parti Uşak İl Teşkilatı ekim ayı genişletilmiş divan toplantısı yapıldı. Uşak Atatürk Kültür Merkezi (AKM) salonunda yapılan toplantıda 5 isim daha Uşak Belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı. İl Başkanı Mehmet Gün, Hüseyin Keskin, Zafer Aydın, Ethem Uludağ ve Emre Yeşilçicek aday adayı olduklarını duyurdular. Daha önce aday adaylıklarını açıklayan Av. Nurullah Cahan ve makine mühendisi Cafer Çankaya’nın ardından 5 ismin daha aday adayı olması ile sayı 7'ye yükseldi.

AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Gün, aday belirleme sürecinin birlik ve beraberlik içerisinde geçtiğine vurgu yaparak, yerel seçim sonuna kadar bu birlik ve beraberliğin bozulmamasını diledi. Gün, “Genel Merkezimizin belirlediği 1 Kasım tarihine kadar ben de onurlu yürüttüğüm il başkanlığı görevimden istifa ederek aday adayı olacağım” diyerek partililerle helalleşti. Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Uşak milletvekilleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay, AK Parti’nin 11 yıllık iktidarları döneminde yaptıkları hizmete değinerek, tüm partililerin birlik ve beraberlik içerisinde olmaları gerektiği üzerinde durdular.

MİLLETVEKİLİ GÜNEŞ: BELEDİYE BAŞKANI BİZDEN OLSAYDI UŞAK'A 2 KAT HİZMET GELİRDİ

Milletvekili Güneş, belediyenin iktidar partisinin olmasının önemine değinerek, şöyle konuştu: "Bu dönemde birlik beraberliğimizi bozmadan belediye başkanlığını alacağız. Belediye başkanı bizde olmadığı halde kendisinden kurtulduğu dönemde nasıl hizmet ettirilirmiş konusunda biz sadece önünü açtık. Önünü açınca ne gibi hizmetler edebileceğini vatandaş gördü. Eğer bu belediye başkanı bizden olsaydı belki de 2 katı hizmeti Uşak halkına yapardı. Bizim şimdiye kadar Uşak'a yapılmış ve açılmayı bekleyen yaklaşık 170 milyon liralık bir yatırımımız var. Uşak'ta bu yatırımları inşallah açacağız."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.