Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti'den aday adaylığı için Palandöken'e resmi müracaat yok

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yakutiye İlçe Başkanı Yunus Şahin, yerel seçimler öncesinde herhangi bir aday adayının kendilerine resmi müracaatta bulunmadığını açıkladı. AK Parti Erzurum Yakutiye İlçe Başkanı Şahin, aday adaylıklarıyla...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti'den aday adaylığı için Palandöken'e resmi müracaat yok
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yakutiye İlçe Başkanı Yunus Şahin, yerel seçimler öncesinde herhangi bir aday adayının kendilerine resmi müracaatta bulunmadığını açıkladı.

AK Parti Erzurum Yakutiye İlçe Başkanı Şahin, aday adaylıklarıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, "“2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimlere teşkilatımızın tüm birimleri olarak hazırız. Adaylar ilçemize, şehrimize hizmet etmek için aday adayı oluyorlar. Bu süreçte partimizin hassasiyetlerine sahip çıkarak tüm aday adaylarına eşit davranacağız. AK Parti'’den Yakutiye Belediye Başkan aday adaylığı için şu ana kadar birçok arkadaşımız başvuru formu aldı. Ama şu ana kadar belediye başkanlığı ile ilgili herhangi bir resmi başvuru yok." dedi.

Aday tespit yoklamasının genel merkez yolu ile olacağına dikkat çeken Şahin, "Bunun için birçok kriter işleyecek. En önemlisi kamuoyu yoklamaları yapılması. Teşkilat temayülleri alınacak. Bütün veriler sonucunda adaylarımızın tespiti yapılacak. 1 Ekim’'de başlayan aday adaylığı müracaatı 1 Kasım itibariyle sona erecek.”" açıklamasında bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.