Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Mudanya İlçe Kadın Kolları'nda Akar dönemi

AK Parti Mudanya İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, 4. olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Mevcut başkan Hülya Palademir’in aday olmadığı tek adaylı genel kurulda Nalan Akar, 4 yıllığına göreve seçildi. AK Parti İl Kadın Kolları...

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2015 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2015 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Mudanya İlçe Kadın Kolları'nda Akar dönemi
AK Parti Mudanya İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, 4. olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Mevcut başkan Hülya Palademir’in aday olmadığı tek adaylı genel kurulda Nalan Akar, 4 yıllığına göreve seçildi.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanvekili Süheyla Topuz’un divan başkanlığındaki seçimler, Mudanya Düğün Salonu’nda gerçekleşti. AK Parti Bursa Milletvekilleri Önder Matlı, İsmet Su, Tülin Erkan Kara, Bedrettin Yıldırım ve Hakan Çavuşoğlu’nun yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık ve sivil toplum temsilcileri ile partililerin katılım sağladığı genel kurulda, Kadın Kolları eski Başkanı Hülya Palademir dönemine ilişkin faaliyet raporunu okudu. Milletvekilleri adına konuşma yapan Ak Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Türkiye’de ilklerin partisi olduklarını belirterek, yeni Türkiye’de de bu ilklere devam edeceklerini, bu konuda kadınlara da büyük görevler düştüğünü söyledi. Ak Parti Mudanya İlçe Başkanı Erdal Kaya ise genel seçimlerde partilerini Mudanya’da birinci parti olması için kadın ve gençlik teşkilatlarının yanı sıra tüm kesimlerle olağanüstü çalışacaklarını kaydetti.

Daha sonra yapılan seçimlerde Nalan Akar başkanlığındaki 25 kişilik yönetim kurulu ile 16 kişiden oluşan il delegeleri belirlendi. Akar’ın yönetiminde, Berrin Tiryaki, Nejla Mutlu, Necla Karaçınar, Dilek Yılgın, Hediye Sümer, Çiğdem Karadeniz, Hülya Mutlu, Aynur Sueriten, Tekşen Okay, Emel Çetin, Münevver Kara, Ebru İlhan, Havva Aktaş, Emel Yaşar Masatoğlu, Adalet Anar, Ayla Esen, Aysun Ayşe Aydın, Fidan Yılmaz, Nurten Sever, Ayla Atatekin, Filiz Cengiz, Sedef Arpar, Kadriye Kara, Elif Algur seçildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.