Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Mekteplioğlu, aday adaylığı için istifa etti

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Manavgat İlçe Başkanı Ercan Mektepoğlu, 30 Mart 2014 mahalli seçimlerinde Manavgat Belediye Başkanlığı aday adaylığı için İlçe Başkanlığı'ndan istifa etti. AK Parti İlçe Başkanlığı'nda basın...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 12:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Mekteplioğlu, aday adaylığı için istifa etti
Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Manavgat İlçe Başkanı Ercan Mektepoğlu, 30 Mart 2014 mahalli seçimlerinde Manavgat Belediye Başkanlığı aday adaylığı için İlçe Başkanlığı'ndan istifa etti.

AK Parti İlçe Başkanlığı'nda basın açıklaması yapan Mekteplioğlu, 28 Ocak 2012 tarihinden itibaren İlçe Başkanlığı yaptığını, belediye başkanlığı aday adaylığı tüzük gereği istifa ettiğini söyledi. Mekteplioğlu, partisinin İlçe Başkanlığı görevine layık gören AK Parti Genel Merkezi'ne, Antalya İl Başkanlığı'na, İlçe yönetimi ve Antalya milletvekillerine teşekkür ettiğini kaydetti.

Göreve geldiği süre içinde İlçe Yönetim Kurulu, İlçe Gençlik Kolları, İlçe Kadın Kolları, belde teşkilatları, belde belediye başkanları ve İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlarıyla uyum içinde çalıştıklarını belirten Mekteplioğlu, görev yaptığı süre içinde Manavgat'a hizmet eden her partili arkadaşına can-ı gönülden teşükkürü bir borç bildiğini söyledi.

İnsanların siyasete giriş nedenlerinin başında insanlara hizmet etme sevdası olduğunu aktaran Mekteplioğlu, kendisininde siyasete derdi olan insanlara derman olabilmek ve bir yaraya merhem olmayı arzusuyla bu davaya baş koyduğunu ifade etti.

30 Mart 2014 mahalli seçimleri için AK Parti'den Manavgat Belediye Başkanlığı aday adaylığı için 3 belde belediye başkanı olmak üzere Mekteplioğlu ile birlikte 7 başvuru bulunmakta.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.