Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Denizli'de kongre yapmadan il başkanını belirledi

AK Parti Denizli il kongresinden önce, eski İl Başkanı Şahin Tin’in getirileceği açıklandı. Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun da katılımıyla 1 Şubat 2015 tarihinde yapılacak il kongresi hakkında, parti binasında...

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2015 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2015 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Denizli'de kongre yapmadan il başkanını belirledi
AK Parti Denizli il kongresinden önce, eski İl Başkanı Şahin Tin’in getirileceği açıklandı. Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun da katılımıyla 1 Şubat 2015 tarihinde yapılacak il kongresi hakkında, parti binasında değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya Milletvekili Bilal Uçar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Başkanı Avni Örki ve başkan adayı Tin katıldı.

İl Başkanı Örki, başkanlığı boyunca yaptığı çalışmalarından bahsederek, “Şahin Tin’e yürekten başarılar diliyorum. Rabbim mahcup etmesin. Eminim ki geçmişteki tecrübelerini, önümüzdeki seçimlere çok ciddi şekilde yansıtacaktır. Bundan dolayı huzurluyum. Şu an kendimi kuş gibi hafiflemiş hissediyorum, çünkü Şahin Tin gibi bir isme bu görevi teslim etmiş oluyorum.” dedi.

TİN: NEREDE KALMIŞTIK?

AK Parti Denizli il başkan adayı Şahin Tin de, “Biz nerede kalmıştık? Kaldığımız yerden devam ediyoruz. Eğer bir davaya inanıyorsanız, ülkemize ve ilimize hizmet edecekseniz partimizin neresinde olursa olsun, her yerinde olmamız gerekiyor. İl başkanlığından sonra milletvekilliği adaylığı da yaptım. Milletvekilliğine 2007’de ve 2011’de aday oldum ama nasip olmadı ama her daim, biz her seçimde partimizin yanındaydık. Her zaman teşkilatımızın yanındaydık. Her zaman bir büyük olarak, bir kardeş olarak onların yanında, beraberce dimdik durduk.” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.