Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Aydın İl Başkanı Atay: Görevimin başındayım

AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, yerel basında yer alan istifa haberleriyle ilgili açıklamaların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Atay, “İl yönetimimle birlikte görevimizin başındayız. Bu ifadeler bana ait değil." dedi. Yeni...

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2014 19:04
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2014 19:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Aydın İl Başkanı Atay: Görevimin başındayım
AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, yerel basında yer alan istifa haberleriyle ilgili açıklamaların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Atay, “İl yönetimimle birlikte görevimizin başındayız. Bu ifadeler bana ait değil." dedi.

Yeni kongreye kadar görevinin başında olduğunu ifade eden Atay, “İstifa edecek misiniz?’ sorusuna, “Basında benim ifadelerim olarak yer verilen ‘Ben onurlu bir siyasetçiyim. İstifam istenirse çeker giderim’ bana ait olan bir ifade değil. Böyle bir ifadenin benim lügatımda yeri yoktur. Bu ifadeyi benim adıma kullananlarla ilgili hukuki süreci başlatacağım. Bunun kimin tarafından yaptırıldığını hepimiz biliyoruz. Ne maksatla yapıldığını ve bu düşenceyi yaratmak adına yapıldığını biliyorum. Bu iş o kadar basit değil. Biz il yönetimimizle birlikte görevimizin başındayız. Maksatlı haberlerle bizi yıpratmaya çalışıyorlar.” diyerek, eylül ayındaki il kongresine kadar istifa etmeyeceğini ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.